Dagkaarten voor de vrijdag van Best Kept Secret 2018 uitverkocht

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

Wil jij dit jaar Arctic Monkeys, CHVRCHES en Future Islands zien op Best Kept Secret? Dan zul je een weekendticket aan moeten schaffen. De dagkaarten voor vrijdag 8 juni zijn namelijk uitverkocht!

Gisteren liet de organisatie van het festival nog weten dat de kaarten voor vrijdag bijna uitverkocht waren. Dat heeft dus veel twijfelaars aan het werk gezet, want inmiddels zijn ze allemaal weg! Aldous Harding heeft helaas moeten cancellen voor het festival.

De line-up van Best Kept Secret begint steeds meer vorm te krijgen. Met LCD Soundsystem, The National en Arctic Monkeys als headliners belooft het een fantastische editie te worden. Wacht dus niet te lang met het kopen van je kaartje!

Best Kept Secret Festival 2018

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Het festival wordt dit jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Afgelopen editie stonden onder meer RadioheadArcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Dit jaar kun je genieten van optredens van onder andere Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Meer informatie en tickets voor het festival vind je op de website van het Brabantse festival.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Festileaks Redactie

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Meer van Festileaks