Wijzigingen en toevoegingen aan line-up Down The Rabbit Hole 2018

Down The Rabbit Hole 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Goed en slecht nieuws vanuit Beuningen. Het slechte nieuws is dat Bruno Major het optreden op Down The Rabbit Hole helaas heeft moeten afzeggen. Maar het goede nieuws is dat Jordan Mackampa komt vervangen en er meer toevoegingen aan het programma zijn.

Bruno Major stond op zondag in de Fuzzy Lop geprogrammeerd. Met de komst van singer/songwriter Jordan Mackampa heeft de organisatie dus al snel een vervanger binnen. Naast deze programmawijziging is er nog meer nieuws.

Zo heeft de organisatie van het Beuningse festival het nachtprogramma gepresenteerd van de nieuwe open-air opblaasclub Avant Garden. Op vrijdag dansen we daar tot in de kleine uurtjes op de deuntjes van Elias Mazian en Jarreau Vandal. Zaterdag is het onder andere de beurt aan JVT dj’s Faberyayo en Willie Wartaal met hun nachtprogramma Seksueel Relevant. Op zondag is het de beurt aan FS Green en Jameszoo om Down The Rabbit Hole waardig af te sluiten.


Maar ook aan de konijntjes die van iets meer gitaargeweld houden is gedacht. Zo is namelijk het complete programma van Het Vuige Veld bekendgemaakt. Onder andere de jongens van de Limburgse band Afterpartees gaan hier hun vuigste plaatjes draaien. Verder zien we ook De Gemene Mixmeesters en Volcano Boys terug tussen de betonnen krochten van de nieuwe Bunker. Rock ’n Roll!


Al dit nieuws is te lezen in de gloednieuwe ‘Down The Rabbit Hole 2018’ app die onlangs gelanceerd is. Daar kun je onder andere je persoonlijke blokkenschema samenstellen en is de plattegrond alvast te zien.

http://bit.ly/DTRHiOS2018 (IOS)
http://bit.ly/DTRHPLAY2018 (Android)

Down The Rabbit Hole 2018

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?

Alvast opwarmen voor de aankomende editie? Luister dan onze playlist hieronder!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.