De laatste dag van WOO HAH is nog bezig, maar onze blikken zijn al gericht op de editie van 2019. Die vindt namelijk in het weekend van 12 tot en met 14 juli plaats.

Dit betekent dat de zesde editie van het hiphopfestival weer drie dagen zal duren. De locatie van het festival blijft ook hetzelfde. Komend jaar kunnen hiphop liefhebbers weer naar de Beekse Bergen afreizen.

Voor degenen die WOO HAH 2019 en alles er omheen niet willen missen is er al een facebookevent aangemaakt. Daar krijg je alle nieuwtjes zeker mee.

Woo Hah 2019

WOO HAH houdt haar zesde editie van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli 2019 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Artiesten voor de komende editie van WOO HAH zijn nog niet bekend. Dit weekend  stonden onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky op het programma. Volgend jaar duurt het festival ook weer drie dagen. Zodra er meer bekend wordt over het festival lees je dat natuurlijk op Festileaks. Ook houden we je op de hoogte via het evenement op Facebook.

Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

DELEN
Milan Bos
Op festivals voel ik me goed want muziek zit me in het bloed. Liefhebber van van alles en nog wat. O.a. Guns N'Roses, Fleetwood Mac, Passenger, Rammstein, Stanley Clarke, My Baby, Stevie Wonder etc.