Rock Werchter
Uitverkocht
30 juni - 3 juli 2022
België
Werchter, België

Lyrics Quiz! Hoe goed ken jij de teksten van The Killers?

Photo: The Killers at EXIT 2017 by Rob Loud

Komende vrijdagavond draait maar om één ding: het optreden van The Killers op Rock Werchter. Tijd dus om de keeltjes te smeren en je mentaal voor te bereiden op een steengoede show. Om je alvast klaar te stomen duiken we Brandon’s songteksten in, met niets minder dan deze Lyrics Quiz!

Het is alweer negen jaar geleden dat The Killers op het Werchter-affiche stonden. Frontman Brandon Flowers stond in 2011 nog solo op de bühne, maar of dat telt laten we aan de menigte over. Voor nu gaan we ons focussen op hits als ‘Somebody Told Me’ en ‘When You Were Young’. Om de kennis echt te testen komen ook de meest recente platen aan bod. Hier zijn dé acht vragen om je kennis te testen. Good luck!

Best Tracks

https://www.youtube.com/watch?v=vCE2Yyrlyq4

Eerder dit jaar vroegen wij jullie naar jullie favoriete tracks van The Killers. En je raadt het al, ‘Mr. Brightside’ steekt met kop en schouder boven de andere platen uit. Dat jullie de songtekst van deze monstertrack kunnen dromen is ons dan ook duidelijk, wat stiekem de reden is dat – net als in de Ziggo Dome – er geen ‘Mr. Brightside’ aanwezig is in de quiz.

The Killers

Met de debuutplaat Hot Fuss in 2004 scoort de uit Las Vegas afkomstige The Killers meteen hoge ogen. De eerste singles ‘Somebody Told Me’ en ‘Mr. Brightside’ bijvoorbeeld, zijn ware klassiekers te noemen. Inmiddels zijn we vijftien jaar verder en staat de teller nu op vijf albums. Ter promotie van het laatste album Wonderful Wonderful is de band momenteel bezig met een wereldwijde tour. Ook festivals worden aangedaan, ze staan onder andere bovenaan de poster van Rock Werchter 2018. Ook in Nederland hopen we op een festival gig, maar voorlopig blijft het bij dromen. En dat terwijl het laatste Nederlandse festivaloptreden alweer uit 2014 stamt, toen The Killers op Pinkpop stonden.
Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.