De voorbereidingen voor de volgende editie van Melt Festival zijn al in volle gang. De datum voor deze editie staat al. Van 19 t/m 21 juli 2019 kun je weer uit je plaat in Ferropolis.

Het festival maakt de datum bekend in een Instagram post waarin alle bezoekers worden bedankt voor “skipping the bullshit and being the most inspiring and loving crowd.” Die kan je in je zak steken!

Festileaks was ook aanwezig op Melt Festival en hebben daar een fantastisch weekend gehad. We hebben de mooiste plaatjes geselecteerd en op ons Instagram account gezet.

Melt Festival 2019

Foto: Stephan Rad

Op een oud industrieterrein nabij Berlijn wordt al sinds 1997 het Melt Festival georganiseerd. Het festival staat bekend om zijn electro en techno acts. Het perfecte festival om de hele dag te dansen dus. Ook de komende zomer kan je weer 3 dagen lang dansen tot je er bij neer valt. Het festival vindt dan van 19 t/m 21 juli plaats. Over de line-up is nog niks bekend. Dit jaar stonden onder meer The xx en Florence + the Machine op het affiche.

Het terrein wordt ieder jaar geprezen. Het oude industrieterrein is volgens vele bezoekers een lust voor het oog! Ook dit jaar bleek Melt met de ultieme locatie een adembenemend dansparadijs. Benieuwd wat de bezoekers nog meer vonden van het Duitse festival, check dan ons festivalrapport.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.