Advertisement

Melt Festival 2019 onthult Jorja Smith

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Melt Festival bevestigt Jorja Smith, de tweede naam op het affiche van het Duitse festival. Dour maakt door deze aankondiging ook kans op een optreden van de Britse.

Voor Jorja Smith is het de tweede Europese festival bevestiging voor 2019. Ze is ook te zien op Boardmasters 2019. Daarnaast is ze te zien op festivals in Australië en Zuid-Amerika. Melt Festival vindt een week na Dour 2019 plaats. Daarmee is de kans dat Jorja Smith een optreden geeft op het Belgische festival aanwezig.

Naast deze onthulling geeft Melt Festival aan morgen met meer nieuwe namen te komen.

Jorja Smith

Jorja Smith DTHR18
Photo credit: Thijs Jacobs / Festileaks

Jorja Smith is een singer-songwriter uit Walsall, Engeland. Haar debut album, Lost & Found, is in juni 2018 uitgebracht en piekte op nummer 3 in de UK Albums Chart. Na een memorabele show op Down The Rabbit Hole in 2018 heeft de Britse zichzelf in de schijnwerpers gezet. Komende jaar is ze te zien op festivals in Australië, Zuid-Amerika en Europa.

Melt Festival 2019

Photo: Stephan Flad (Melt 2018)

Op een oud industrieterrein nabij Berlijn wordt al sinds 1997 het Melt Festival georganiseerd. Het festival staat bekend om zijn electro- en technoscene. Het perfecte festival om de hele dag te dansen dus. Ook de komende zomer kan je weer 3 dagen lang dansen tot je er bij neer valt. Het festival vindt dan van 19 t/m 21 juli plaats. Met de aankondiging van Bon Iver is de eerste grote naam bekend.

Het is niet alleen de muziek die eruit springt op Melt; ook het terrein wordt ieder jaar geprezen. Het oude industrieterrein is volgens vele bezoekers een lust voor het oog! Ook vorig jaar bleek Melt met de ultieme locatie een adembenemend dansparadijs. Benieuwd wat de bezoekers nog meer vonden van het Duitse festival, check dan ons festivalrapport.

De kaartverkoop voor Melt 2019 is inmiddels ook van start gegaan. Voor tickets en meer info kun je terecht op de officiële site van het festival.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen