Kaartverkoop Melt Festival 2019 start zaterdag

Melt
Photo: Niek Bosma / Festileaks

Het festivalseizoen loopt op zijn einde, en daarom kijken veel festivals al naar de editie van 2019. Zo ook het Duitse Melt Festival, dat de kaartverkoop zaterdag 1 september start.

De kaarten die morgen in de verkoop gaan zijn gelimiteerde Early Bird tickets. Wil je erbij zijn, dan moet je zeker om 18:00 uur klaarzitten.

Een ticket voor Melt Festival kost €124,-. Daarin wordt voor het eerst een ‘afvalborg’ van €5,- meegenomen. Hiermee wil de organisatie zorgen voor een groenere editie van het festival in 2019. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Melt Festival 2019

Foto: Stephan Rad

Op een oud industrieterrein nabij Berlijn wordt al sinds 1997 het Melt Festival georganiseerd. Het festival staat bekend om zijn electro en techno acts. Het perfecte festival om de hele dag te dansen dus. Ook de komende zomer kan je weer 3 dagen lang dansen tot je er bij neer valt. Het festival vindt dan van 19 t/m 21 juli plaats. Over de line-up is nog niks bekend. Dit jaar stonden onder meer The xx en Florence + the Machine op het affiche.

Het terrein wordt ieder jaar geprezen. Het oude industrieterrein is volgens vele bezoekers een lust voor het oog! Ook dit jaar bleek Melt met de ultieme locatie een adembenemend dansparadijs. Benieuwd wat de bezoekers nog meer vonden van het Duitse festival? Check dan ons festivalrapport.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen