Ticketverkoop Sziget Express 2020 start op 18 december

575
Foto: Lotte Schrander

Wie met de trein naar Sziget wil, kan volgende week zijn slag slaan. De kaartverkoop voor de Sziget Express start namelijk aankomende woensdag 18 december om 11.00 uur.

De welbekende Sziget Express vertrekt ieder jaar traditiegetrouw vanuit Amersfoort naar Boedapest. De kaartverkoop start 18 december om 11.00 uur. Ook is er een pre-sale waarvoor je je kunt inschrijven. Dit kun je hier doen. Hiermee heb je een dag eerder toegang tot de verkoop en heb je meer zekerheid op een treinticket. Er zijn drie soorten tickets. Er zijn zitplaatsen (€190,-), economy couchettes (€220,-) en comfort couchettes (€240,-).

Er is op dit moment nog maar weinig bekend over Sziget 2020. Zo zijn er nog geen namen aangekondigd voor de aankomende editie. Wel is de kaartverkoop al van start gegaan. Zo betaal je nu voor een early bird ticket voor 7 dagen maar €299,- in plaats van €339,-.

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Check dan de hoogtepunten van dit jaar of de 25 beste acts van Sziget 2019. Wil je weten wie er op de editie van 2020 kunnen staan? Check dan het geruchtenoverzicht. Je kunt ook de organisatie een handje helpen door de wishlist met jouw droom line-up in te vullen.

Sziget 2020

Sziget 2019
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt plaats in augustus op het Óbudai-eiland, in hartje Boedapest, Hongarije. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers als Ed SheeranFlorence + The MachineFoo Fighters en festivalact van het jaar The National. Het festival voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: 5 tot en met 11 augustus 2020
  • Tickets: Een early bird 7-dagenticket kost €299
  • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.
Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.