Goed nieuws voor de mensen die toch nog naar Lowlands willen. Het festival kondigt aan dat de laatste kaarten op vrijdag 10 augustus in de verkoop gaan. Dus staak je zoektocht op TicketSwap en sla je slag!

Volgens de organisatie gaat het voornamelijk om kaarten die gedeblokkeerd zijn en niet-gebruikte sponsortickets. De 236 kaarten zijn de laatste kans om nog via de officiële kanalen een kaartje te bemachtigen. De kaartverkoop start op 10 augustus om 11:00 uur.

De tickets zijn te verkrijgen via Ticketmaster.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Volgende week vindt de 26e editie van het festival in Biddinghuizen plaats, van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn ondertussen uitverkocht. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?