Zit je thuis te balen, omdat je als enige van al je vrienden niet aanwezig bent op het uitverkochte Lowlands 2018? Niet getreurd! Met de livestream van 3voor12 maak je de optredens van je favoriete artiesten toch nog mee.

Ga lekker onderuit op de bank zitten, neem een biertje, of zet in de tuin je tentje op. TV of laptop aan, en dansen maar! Onder andere Jacob Banks, Gavin James, Gogol Bordello en Rhye staan op het programma. Het volledige uitzendschema van de stream vind je op de website.

Zaterdag 18 augustus:

12:15 Luwten
13:00 Jacob Banks
14:00 Gavin James
15:00 Gogol Bordello
16:00 Rhye
17:00 nnb

Neem jij met enkel de livestream geen genoegen? Houd dan de sociale kanalen van zowel het festival als Festileaks in de gaten voor al het laatste nieuws omtrent hét festival van de lage landen.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Op dit moment vindt hét festival van Biddinghuizen plaats. Vorig jaar vierde het festival haar 25-jarig jubileum. Deze editie kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten. Verder maakt Helga’s House of Pain dit jaar plaats voor Sexyland. Tickets voor Lowlands 2018 zijn ondertussen dubbel en dwars uitverkocht. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website.

Wil jij je nog meer zien en horen van hét feestje van het jaar? Check dan hier onze Lowlands 2018-playlist:

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.