De aftermovie van Lowlands 2018 is zojuist verschenen. Tijd om nog een keer terug te kijken op de 26e editie van The Free State of LLow.

Precies een week geleden raapte je waarschijnlijk alle moed bijeen om jezelf en jouw spullen van de camping af te schoppen. Een week later – en hopelijk verlost van de gebruikelijke after-festival perikelen – kun je nog een keer terugblikken op een fantastisch festivalweekend met de officiële aftermovie. Van de headphone disco tot Kendrick Lamar, het hele weekend komt voorbij in iets meer dan drie minuten. Staan jouw hoogtepunten er ook tussen? Check het snel!

Ben je na het kijken van de aftermovie nog steeds niet genezen van de Lowlands fever? Lees dan ons festivalrapport of check de 20 beste optredens volgens jullie, onze trouwe lezers.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Lowlands is er in 2019 weer bij. De 27e editie van het festival vindt dan plaats op 16, 17 en 18 augustus. Op de afgelopen editie schitterden onder meer headliners Gorillaz, Kendrick Lamar, The War on Drugs en N*E*R*D op de planken van de Alpha. We kunnen nu al niet wachten tot we meer over de line-up van volgend jaar weten. Wat denk jij? Praat mee over de line-up en alle andere aspecten van het festival op ons forum!

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?