Lowlands 2018 voegt Sergei Polunin toe aan de line-up

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Met nog een week te gaan maakt Lowlands nóg een naam bekend. De superster van het ballet, Sergei Polunin, geeft volgende week zijn allereerste Nederlandse optreden op het festival

Voor de balletdanser maakt Lowlands een speciale plek vrij in de Juliet. Op zaterdag 18 augustus staat Polunin van 02:00 tot 02:40 uur op het podium. Mochten je voeten toe zijn aan een rustmomentje tijdens de tweede nacht van Lowlands, dan kun je dus inspiratie op doen bij Sergei Polunin.

Sergei Polunin

Met Sergei Polunin haalt Lowlands een van de grootheden uit de balletwereld binnen. De Oekraïense danser was onder meer te zien in de video van Hoziers ‘Take Me To Church’. Daarnaast was Polunin de jongste primoballerino ooit van het Engelse Royal Ballet. Polunin houdt het niet bij enkel dansen. Vorig jaar was hij ook te zien in de film Murder on the Orient Express.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Volgende week vindt de 26e editie van het festival in Biddinghuizen plaats, van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn ondertussen uitverkocht. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.