This post is also available in: English

Sziget is er vroeg bij dit jaar. Al in september onthult het Hongaarse festival de eerste headliner. De kaartverkoop start vervolgens een maand later, in oktober.

De eerste headliner voor Sziget 2019 laat niet lang meer op zich wachten. Waar een week geleden het Óbuda-eiland nog volstond met tienduizenden uitgelaten festivalfans, is de blik van het Hongaarse festival nu weer op de toekomst gericht. In september maakt Sziget namelijk de eerste headliner voor 2019 bekend. En daarmee is het festival er dit keer uitermate vroeg bij. Ter vergelijking: de eerste namen voor de 2018-editie werden pas in januari onthult. Staat er iets bijzonders op de planning? We hebben hier in ieder geval al wel een aardig gerucht voor je.

Kaartverkoop

Wat betreft de kaartverkoop laat de organisatie ook alvast van zich horen. De eerste tickets gaan vanaf 1 oktober over de virtuele toonbank. Weet jij al zeker dat je volgend jaar naar Sziget wilt afreizen? Blok deze datum dan in je agenda!

Nog niet helemaal overtuigd? Check dan ons Festivalrapport voor een sfeerverslag van de afgelopen editie.

Sziget 2019

Sziget 2018
Credits: Rockstar Photographers

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. Voor de scherpe geest: het festival communiceert een dagje minder, maar duurt nog steeds even lang als voorgaande jaren. Dit om de laatste nacht van het festival niet te verwarren met een complete programmering gedurende de dag. Tickets voor het festival gaan op 1 oktober in de verkoop.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.