Kaartverkoop Graspop op 27 oktober van start

1082
Graspop merchandise shop
Foto: Elien Lievens

Na de bekendmaking van de eerste headliner Within Temptation deelt Graspop direct de datum van de kaartverkoop. Vanaf 27 oktober kun je je verzekeren van een ticket voor het metalfestival.

Gisteren liet het Belgische festival voor het eerst weer van zich horen. Na de bekendmaking van de symfonische metalband Within Temptation waren er op de site nog meer nieuwe namen te zien. Bij de uitgelekte namen zaten onder andere headliners als Slipknot, Def Leppard en Kiss. Daarnaast zijn ook Amon Amarth, Disturbed en Sabaton in Dessel te bewonderen.

Vanaf 27 oktober om 10:00 uur start de kaartverkoop voor het evenement. Een weekendticket kost dit jaar €210,- en een dagticket €99,-. Daarnaast zijn er ook munten VIP-packages verkrijgbaar. Voor meer informatie check je de website.

Graspop 2019

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t/m 23 juni in Dessel, België. Met de bevestiging van Within Temptation en het lek met Slipknot, Kiss en Def Leppard is het affiche nu echt in de maak. De kaartverkoop van Graspop gaat op 27 oktober van start. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Het Belgische festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock- en metalscene. Zo stonden vorig jaar Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne op het affiche, waarmee het festival kon rekenen op een extreem hoog rapportcijfer in het festivalrapport.

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.