Graspop 2019 bevestigt Def Leppard, Sabaton en meer

1596
Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Weer een dosis nieuwe namen voor Graspop 2019! Niemand minder dan Sabaton, Def Leppard en Lynyrd Skynyrd gaan we terugzien op de 24e editie van het festival. 

Met de 48 nieuwe namen is de line-up nu al ijzersterk. Eerder bevestigd de organisatie namelijk al de komst van Within Temptation en Slipknot. Ook werd er door een bug in de site al meer dan 15 namen gelekt. Hieronder vind je alle 48 nieuwe namen voor het metalfestival:

Graspop 2019

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t/m 23 juni in Dessel, België. Het festivalaffiche begint met de bevestigingen van onder meer Within Temptation en Slipknot langzaam maar zeker steeds meer vorm te krijgen. 27 oktober begint de voorverkoop voor alle tickets. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Het Belgische festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock- en metalscene. Zo stonden vorig jaar Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne op het affiche, waarmee het festival kon rekenen op een extreem hoog rapportcijfer in het festivalrapport.

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.