Belladrum Tartan Heart Festival 2019 heeft de komst van Elbow aangekondigd. Het Schotse festival vindt een week voor Lowlands en Pukkelpop plaats. 

Ook Tom Odell staat op het affiche van het Tartan Heart Festival. Een overzicht van alle bekendgemaakte namen vind je hieronder. Omdat Lowlands en Pukkelpop een week later van start gaan, zijn deze artiesten goede kanshebbers voor deze festivals.

Voor Elbow is dit niet de eerste aankondiging. De band staat ook nog op het Duitste A Summer’s Tale Festival, wat plaatsvindt van 1 tot en met 4 augustus. Voor Tom Odell is dit momenteel het eerste festival in 2019.

ELBOW ANNOUNCED AS FIRST HEADLINER FOR BELLADRUM 2019 PLUS TOM ODELL, LEWIS CAPALDI & MORE – SCI FI THEMEWe are…

Geplaatst door Belladrum Tartan Heart Festival op Donderdag 29 november 2018

Elbow

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Elbow is een graag geziene gast op festivals. De Britten brachten al zeven studioalbums uit, waarvan The Seldom Seen Kid en Build a Rocket Boys! de bekendste zijn. Het nieuwste, Little Fictions,is zonder oud-drummer Richard Jupp opgenomen. Hij verliet de band in 2016. De sympathieke frontman Guy Garvey weet als geen ander hoe je een publiek voor je wint. Met zijn komische opmerkingen tussen de prachtige nummers door, is het een genot om naar de band te mogen kijken. Nummers als ‘One Day Like This’, ‘Grounds for Divorce’ en het ingetogen ‘Lippy Kids’ zijn de laatste jaren uitgegroeid tot ware festivalanthems.

Belladrum Tartan Heart Festival 2019

 

🎶🎪Hurray it's here! 🎬🎥Check out our official Bella 2018 aftermovie. Wow this sure is giving us all the feels 😍Want to do it all again? Buy you 2019 tickets here-https://bit.ly/2s7F0eXGorgeous vid music by The Carloways

Geplaatst door Belladrum Tartan Heart Festival op Vrijdag 26 oktober 2018

Het Belladrum Tartan Heart Festival is een muziek- en kunstfestival. In 2004 was de eerste editie in Belladrum’s Italian Gardens. Sinds 2008 is het festival al ruim op voorhand uitverkocht. Het festival vindt volgend jaar plaats van 1 tot en met 3 augustus.

Een ticket voor 3 dagen feest en plezier kost je € 178,-. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie over de tickets vind je terug op de officiële website van het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.