EXIT 2019 strikt Dimitri Vegas & Like Mike

De derde act voor EXIT Festival 2019 is daar. Dimitri Vegas & Like Mike keren terug naar het Servische festival.

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike keert na een afwezigheid van twee jaar terug op EXIT festival. De twee broers zullen tijdens de volgende editie het fort van Petrovaradin voor de laatste keer op zijn grondvesten doen schudden: het duo sluit namelijk het hoofdpodium af.

Door de bevestiging van Dimitri Vegas & Like Mike staat de teller voor het Servische festival op drie acts. Eerder werden The Cure en Sofi Tukker aan het affiche toegevoegd.

Dimitri Vegas & Like Mike

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike behoort al jarenlang tot de crème de la crème van de dj-scene. In 2015 stonden de heren bovenaan de DJ Mag Top 100, terwijl ze de afgelopen drie jaar genoegen moesten nemen met een tweede plek. De broers zijn dan ook graag geziene gasten op de festivals; de Belgen stonden afgelopen zomer onder meer op Balaton Sound en Tomorrowland. Dit jaar zien we ze dus in ieder geval op EXIT Festival.

EXIT Festival 2019

Het Servische EXIT Festival vindt volgend jaar plaats van 4 tot en met 7 juli in Novi Sad. Met de aankondigingen van The Cure en Dimitri Vegas & Like Mike is de toon gezet voor de line-up. Op 23 oktober zijn een gelimiteerd aantal early-bird-tickets in de verkoop gegaan. Voor meer over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

EXIT Festival steunt niet alleen op een sterke line-up, maar ook op een fabelachtige locatie. De nachtelijke sferen in en rondom het fort van Petrovaradin maken de festivalervaring namelijk compleet. Niet voor niets won het festival dit jaar de Festileaks Festival Award voor ‘beste locatie’. Nieuwsgierig geworden naar hoe EXIT wordt ervaren door de bezoekers? Check dan snel het festivalrapport van afgelopen editie.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.