Florence + The Machine en meer naar Electric Castle 2019

Bron: Facebook

De eerste namen voor Electric Castle 2019 zijn bekend. Onder meer Florence + The Machine, Bring Me The Horizon en Thirty Seconds to Mars zijn op het affiche te zien. 

Het Roemeense festival Electric Castle laat niet langer meer op zich wachten. De eerste namen voor de komende editie zijn bekend. Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars, The Vaccines, Sofi Tukker en meer komen aanstaande zomer naar Roemenië. Alle 22 aangekondigde namen zie je in het overzicht hieronder.

Een ticket voor vijf dagen kost € 193,-. Met dit ticket kun je feesten van 17 tot en met 21 juli. Voor meer informatie over de tickets, kun je kijken op de officiële website van het festival.

https://www.instagram.com/p/BqZL-TXARzr/

Voor  Florence + The Machine en Bring Me The Horizon is dit niet het eerste festival, zij spelen in de zomer van 2019 al op het Belgische festival Rock Werchter. Ook voor Thirty Seconds to Mars is dit niet het eerste Europees festival. Door de komst van Sofi Tukker naar het EXIT festival en Electric Castle 2019, zijn ze zeker een kanshebber voor Rock Werchter 2019.

Florence + The Machine

De Britse band Florence + The Machine brak door dankzij het welbekende SXSW Festival. Festivaloptredens op onder meer Glastonbury en Reading & Leeds Festival waren het gevolg. Daarna ging het snel. Het debuutalbum Lungs, met daarop hits als ‘Kiss With a Fist’ en ‘You’ve Got The Love’, was een doorslaand succes. Inmiddels heeft de band drie studioalbums op zak met daarop een arsenaal aan meezingers. Het vierde album High As Hope zag eerder dit jaar het licht. Met een nieuwe tournee doet Florence onder andere Ahoy Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis aan.

Electric Castle 2019

Foto: Electric Castle 2017

Volgend jaar wordt het prachtige Bonțida Bánffy Castle in Bonțida, een dorp in Oost-Roemenië, weer omgetoverd tot de sprookjesachtige locatie van Electric Castle. Van 17 tot en met 21 juli kun je op dit bijzondere terrein, naast muziek ook leren over kunst en technologie. Hoewel de muzikale line-up vooral uit dancemuziek bestaat, krijgen ook andere genres de kans om op te treden. Zo stonden op de vorige editie naast Netsky ook onder meer Wolf Alice en Nothing But Thieves op het programma.

Benieuwd hoe het vorig jaar was? Bekijk dan zeker ons festivalrapport of de aftermovie van het festival zelf.

Electric Castle Logo

Electric Castle 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 17-21 juli 2024
Tickets Kopen