Mad Cool Festival 2019 komt met nieuwe hint

970
Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Het wachten op de eerste namen voor Mad Cool Festival 2019 lijkt er bijna op te zitten. Via de sociale media hint het festival naar dinsdag 6 november. Het heeft er alle schijn van dat dan de eerste namen worden onthult.

Het Madrileense festival hintte eerder al dat het vandaag met nieuws zou komen. Fans hoopten dat zou gaan om de bekendmaking van de eerste namen. Het blijkt echter te gaan om een nieuwe teaser.

Vandaag werd op diverse social media een video met meerdere rekensommen geplaatst. Bij het uitrekenen van de sommen komen de getallen 12, 6 en 11 naar voren. Ook zijn de letters H, D en M te zien. Deze lijken te verwijzen naar een tijdstip en datum: Hora (uur), Día (dag) en Mes (maand). Voeg je de twee delen samen dan krijg je 12:00 uur op 6 november. Daarmee lijkt het er op dat er komende dinsdag meer nieuws verwacht wordt.

Het festival stelt dus nog even het geduld van de fans op de proef. De geruchtenmolen voor de headliners van komend jaar is al wel in volle gang.

Hieronder is de video te zien:

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

#MadCool2019

#MadCool2019

Geplaatst door Mad Cool Festival op Zaterdag 3 november 2018

Mad Cool Festival 2019

Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Komend jaar vindt de vierde editie van Mad Cool Festival plaats, van 11 juli tot en met 13 juli in Madrid. Vooralsnog is er niets bekend over optredende artiesten. Voor meer informatie en ticketprijzen kun je terecht op de officiële site. Benieuwd naar hoe het vorig jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport of bekijk de officiële aftermovie.

Muziekfanaat in hart en nieren. Zou het liefst carnaval met hardrock combineren. Wanneer ik niet aan het feesten ben, doe ik verwoede pogingen mensen ervan te overtuigen dat Foo Fighters de beste band ooit is.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.