Mad Cool 2022 hint sterk naar komst Bruce Springsteen

Bruce-Springsteen-Danny-Clinch
Photo credit: Danny Clinch

Het begint er steeds meer op te lijken dat het Spaanse Mad Cool 2022 opnieuw een headliner toe gaat voegen. Het festival belooft al een waar headline walhalla te zijn in 2022. Met een reeks vrij heldere hints lijkt de bevestiging van de komst van Bruce Springsteen naar Madrid een kwestie van tijd te zijn.

Op de website van het Spaanse festival is een mail template te vinden die de naam ‘Email to your boss’ kent. Het is algemeen bekend dat ‘The Boss’ de bijnaam van Springsteen is. Daarmee zijn de hints echter nog niet uit de lucht. In de reeks brieven die volgen wanneer je door het template scrollt lijken er meerdere verwijzingen te zijn naar de komst van Bruce Springsteen. Zo kent een van de brieven een aanhef met ‘Joseph’ (de derde naam van de Amerikaanse zanger). Ook zou het hele template kunnen slaan op de titel van zijn laatste album Letter to You. De nieuwe tournee van The Boss zou ook onder die noemer van start gaan.

De geruchten over een tournee van Bruce spelen al een langere tijd. Bij deze geruchten leek de tournee in juni en juli halt te houden in Europa. Dat zou perfect passen voor Mad Cool en brengt ook de geruchten voor een show in de Benelux op gang. De zanger uit New Jersey speelde in 2016 nog op het Malieveld in Den Haag en tijdens TW Classic in Werchter.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2022

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 6-10 juli 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam