Dour 2019

11 – 15 juli 2019
Dour, België

Dour 2019 tickets

Dour is het grootste muziek- en toeristische event van Franstalig België. Al 29 jaar lang heeft het festival de perfecte formule om één van de meest belangrijke evenementen in Europa te zijn: een unieke, erg diverse programmatie, met grote kleppers maar vooral spannende ontdekkingen, een terrein in het hart van de Terrils van de Borinage en een organisatie zonder haar gelijke. 

Dour Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Dour?

De meest comfortabele manier om in Dour te komen is met de speciale Dour bussen.  Vanuit meerdere plekken in Nederland en Belgie worden deze reizen georganiseerd. Check hier alle informatie daarover.

Toch liever met de trein? Ga dan naar station Saint-Ghislain. Van daaruit brengen pendelbussen je naar het festivalterrein.

Wie met de auto komt, navigeert naar afrit 26 van de autostrades E42 en E19. De festivalparking is gratis. Eenmaal in Dour, volg je de wegwijzers om zo snel mogelijk op de parking van het festival te geraken.

Is er een camping?

Reken maar! Met een festivalticket mag je kosteloos je tentje opzetten op de Camping Regular, die al woensdagmiddag om 12 uur opent. Daarnaast zijn er diverse upgrades mogelijk. Zo is er een Green Camping voor natuurliefhebbers en een Comfort Camping voor de luxediertjes. Hoewel, die boeken natuurlijk gewoon een van de hoteldeals. Tot slot vind je in The Village coole cabins, hutten en tipi’s. Meer informatie en kosten check je hier.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Dour?

Als je nog andere vragen hebt over Dour, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Dour Aftermovie

Dour Locatie

Dour Adres

Vergelijkbare festivals