Kraftwerk sluit zaterdag Best Kept Secret 2019 af

1706
Kraftwerk
Photo: Peter Boettcher

De tweede headliner van Best Kept Secret is bevestigd. Kraftwerk sluit de zaterdag van het festival af met een audiovisueel spektakel: voor Kraftwerk 3D nemen ze nemen 25.000 3D-brillen mee! Daarmee krijgt Bon Iver goed gezelschap.

Met de aankondiging van Kraftwerk is de tweede headliner voor Best Kept Secret 2019 een feit. Naast Kraftwerk 3D zijn ook Mac DeMarco en Cigarettes After Sex op de zaterdag te bewonderen. Eerder werd door de festivalorganisatie Bon Iver bekendgemaakt als afsluiter op de vrijdag.

Kraftwerk

Photo: Stephan Flad (Lollapalooza Berlin 2018)De Duitse elektroformatie Kraftwerk is al sinds 1970 actief en heeft grote invloed gehad op de ontwikkeling van elektronische muziek. Met songs als ‘The Model’ en ‘Autobahn’ kun je amper stil blijven staan. In 2018 was de band met hun 3D-show op onder andere Lollapalooza Berlin en TW Classic te zien. Deze tour wordt nu ook in 2019 doogetrokken met bevestigingen voor onder meer Blue Dot Festival, Rock In Roma, Metronome Festival en nu ook Best Kept Secret.

Best Kept Secret 2019

Foto: Jokko (BKS 2018)

Best Kept Secret vindt komend jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon Iver en Kraftwerk behoren tot de eerste namen van een ongetwijfeld sterk affiche. Informatie over de ticketverkoop volgt waarschijnlijk snel.

Benieuwd hoe een bezoekje aan Best Kept Secret precies wordt ervaren? Check dan het festivalrapport van afgelopen editie. Natuurlijk kun je ook alvast inkomen en luisteren naar onze Spotify-playlist van de editie van volgend jaar.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.