NOS Alive 2019 bevestigt Pip Blom

Pip Blom

De Nederlandse Pip Blom gaat een mooie zomer tegemoet. Na de bekendmaking voor het Spaanse Mad Cool komt Pip Blom nu ook naar NOS Alive.

Pip Blom, eveneens genomineerd voor een Edison, kent een indrukwekkende periode. De Amsterdamse zangeres speelde het afgelopen jaar in verschillende Europese landen en lijkt een drukke festivalzomer tegemoet te gaan.

Eerder werd duidelijk dat ook The Cure, Bon Iver, Smashing Pumpkins en Tash Sultana op het festival spelen.

https://www.facebook.com/pipblommusic/posts/1535648843245574

Pip Blom

Pip Blom kent haar oorsprong in Amsterdam. Na shows op Best Kept Secret, Into The Great Wide Open en Eursonic Noorderslag is nu de rest van de wereld aan de beurt. Met nummers als ‘I Think I’m In Love’ en ‘Come Home’ onder de arm speelt Pip Blom komende zomer op het Spaanse Mad Cool en het Portugese NOS Alive.

NOS Alive 2019

Photo: Arlindo Camacho

NOS Alive is hét festival om te bezoeken in Portugal. De 13e editie van dit zomerse festival vindt plaats van 11 tot en met 13 juli in Oeiras, Portugal. Over de jaren heen heeft NOS Alive grote namen mogen ontvangen. Tijdens de editie van 2018 traden onder meer Arctic Monkeys, Pearl Jam en Queens of the Stone Age op.

Voor aankomend jaar zijn onder andere The Cure en Bon Iver de eerste namen op het affiche. Zowel dag- als weekendtickets zijn nu al te verkrijgen op de site. Prijzen verschillen van € 65,- voor een dagticket, tot € 149,- voor een weekendticket.