Rock en Seine 2019 presenteert Major Lazer en Jorja Smith

Major Lazer
Foto: Hub Dautzenberg

Rock en Seine voegt twee nieuwe namen toe aan het affiche. Niemand minder dan Major Lazer en Jorja Smith staan op het programma voor 2019. Deze acts zijn hierdoor ook kanshebbers voor Lowlands en Pukkelpop.

Rock en Seine maakt twee nieuwe namen bekend voor de aankomende editie. Eerder maakte de organisatie al de komst van The Cure bekend. Nu komen daar Major Lazer en Jorja Smith bij. Dit nieuws maakt deze artiesten ook kanshebbers voor een bezoekje aan Lowlands en Pukkelpop, dat slechts een week eerder plaatsvindt.

Major Lazer

Dj-collectief Major Lazer is een project van Amerikaanse dj en producent Diplo. Op dit moment zijn Diplo, Jilionaire en Walshy Fire nog actief bij het project betrokken. Sinds het project in 2008 begon hebben de mannen in wisselende samenstelling drie albums uitgebracht. De laatste telg ‘Peace Is The Mission’ dateert uit 2015.

Je kunt de mannen kennen van hits als ‘Lean on’ (met MØ & DJ Snake), ‘Light It Up’ (met Anne-Marie & Mr Eazi) en ‘Cold Water’ (met Justin Bieber & MØ). In 2019 gaat het collectief ook weer op tournee. Zo staan er optredens op Northside 2019 en Rock en Seine op de planning.

Rock en Seine 2019

Rock en Seine
Foto: Zélie Noreda

Het Franse Rock en Seine vindt in 2019 plaats van 23 tot en met 25 augustus net buiten het centrum van Parijs. Met de bevestigingen van The Cure, Major Lazer en Jorja Smith zijn de eerste namen bekend. Vorig jaar stonden onder andere Liam Gallagher, Thirty Seconds To Mars en Mike Shinoda op het Franse festival.

Tickets voor het festival zijn inmiddels te koop. Voor een 3 dagen ticket betaal je € 160,-, een dagticket gaat voor € 70,- over de toonbank. Meer informatie over het festival vind je hier.

Benieuwd hoe de afgelopen editie werd ervaren? Neem dan een kijkje in ons festivalrapport.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2017

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 25-27 augustus 2017
Line-up
Rone
Cypress Hill
The xx
Rone, Cypress Hill, The xx +27 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.