Pinkpop
Tickets
17-19 juni 2022
Nederland
Landgraaf, Nederland

Winnaar Nu of Nooit: Mt. Atlas opent Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Mt. Atlas heeft zaterdag de finale van ‘Nu of Nooit’ gewonnen. Hierdoor mag de Limburgse vriendengroep de vijftigste editie van Pinkpop openen.

Afgelopen maanden streden 25 popgroepen voor de titel ‘beste pop-act van Limburg’. De winnaar, Mt. Atlas werd gisteren bekend gemaakt. Deze mogen de jubileumeditie van Pinkpop openen op zaterdag 8 juni.

De Limburgse rockgroep mag zich toevoegen aan het affiche met onder meer Fleetwood Mac, Mumford and Sons en Tenacious D.

MT. Atlas

Mt. Atlas ontstond doordat de leden van Recession Youth, Sugar Plum Fairy en The Ten Bells hun koppen bij elkaar hebben gestoken. Met de leden van The Ten Bells haalden de band al de nodige Pinkpop-ervaring binnen. The Ten Bells openden het Limburgse festival als winnaar van Nu of Nooit. De vijf vrienden maken nu vooral stoner, grunge en garage-rock muziek. De groep stond op 8 december in de ECI Cultuurfabriek in Roermond voor de finale voor ‘Nu of Nooit’. Die ze later op de avond ook wonnen.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2017
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2019 vindt plaats van 8 t/m 10 juni in het Zuid-Limburgse Landgraaf. Met de komende editie is Pinkpop het oudste festival jaarlijks terugkerende festival van Nederland, Europa en de wereld. Met Mumford and Sons en Fleetwood Mac zijn de eerste twee headliners bekend. Ben je benieuwd wie er kans maken op de andere headlinerspot? Check hier onze geruchtenlijst.

Kaarten gaan zaterdag 16 maart om 10:00u in de voorverkoop. Meer info over de ticketverkoop vind je op de officiële website van het festival.

Wil je alvast genieten van de bands die volgend jaar op Pinkpop staan? Beluister dan onze Spotify-playlist van het festival.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.