Geen Best Kept Secret 2019 voor The Strokes en meer

The Strokes

Het Amerikaanse festival Governors Ball 2019 onthult vandaag zijn line-up. Onder meer The Strokes en Florence + The Machine zijn volgend jaar te bewonderen in New York. Deze bevestigingen zijn een streep door de rekening van Best Kept Secret. 

De Amerikanen hebben in 2019 opnieuw een affiche waar je ‘u’ tegen zegt. Naast The Strokes en Florence + The Machine staan onder andere Major Lazer, The 1975, Miles Kane, Brockhampton en Tyler, The Creator op de planken van het evenement in de ‘Big Apple’. Het festival vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni en daarmee is zo goed als uitgesloten dat deze namen tevens pronken op de podia van Best Kept Secret 2019, dat in hetzelfde weekend wordt gehouden.

Hieronder zie je het gehele programma van Governors Ball 2019:

The Strokes

Het in 1998 opgerichte The Strokes is bij het grote publiek bekend door de hit ‘Last Nite’. De Amerikaanse rockband bracht in 2013 voor het laatst een langspeler uit, Comedown Machine. Wanneer de opvolger komt, is niet bekend. Volgens eerdere geluiden zou dit nieuwe album al in 2017 verschijnen. The Strokes heeft sinds een optreden op Lollapalooza in het voorjaar van 2017 niet meer op het podium gestaan.

Best Kept Secret 2019

Foto: Jokko (BKS 2018)

Best Kept Secret vindt aankomend jaar plaats van 30 mei tot en met 2 juni in Hilvarenbeek. Onder andere Bon Iver, Interpol en Kurt Vile & The Violators behoren tot de eerste bevestigingen. Voor meer informatie over dit festival kun je terecht op de officiële website. Benieuwd hoe de afgelopen editie van het festival was? Check dan snel ons festivalrapport.

Governors Ball 2019

Governors Ball 2019 wordt volgend jaar, evenals Best Kept Secret, gehouden van 31 mei tot en met 2 juni. Het vindt voor de negende keer doorgang en de locatie is opnieuw Randall’s Island, New York. De vorige editie werd gekenmerkt door optredens van onder andere Eminem, Jack White en Travis Scott. Dit jaar is het de beurt aan acts als The Strokes, Florence + The Machine en Tyler, The Creator. Voor meer informatie en voor de ticketverkoop kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Alvast opwarmen voor de aankomende editie van Best Kept Secret? Beluister dan onze playlist op Spotify! Zo blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel