Best Kept Secret 2019 strikt Christine and the Queens, Primal Scream en meer

christine and the queens
Foto: Chris Stessens

De organisatie van Best Kept Secret 2019 bevestigt de komst van onder meer Christine and the Queens, Primal Scream en Guided By Voices. Deze namen waren donderdag al gelekt.

Verder zijn ook acts als Carley Rae Jepsen, Indian Askin, Charlotte Gainsbourg en Liz Phair toegevoegd aan de line-up. Eerder werden onder andere Bon Iver en Kraftwerk al bekendgemaakt.

Een oplettende gebruiker van het Festileaks Festival Forum liet gisteren weten dat foto’s van de artiesten die optreden op het festival onbedoeld te zien waren op de website van het festival. Vandaag kondigt Best Kept Secret de namen dus officieel aan.

In de poster hieronder vind je alle bevestigingen:

Christine and the Queens

christine and the queens

Héloïse Létissier, ofwel Christine and the Queens, is een Franse zangeres. Na haar tweede EP speelde ze in het voorprogramma van onder andere Lykke Li, Woodkid en Stromae. Ze brak internationaal door met haar debuutalbum Chaleur Humaine. Hier staat onder meer hitsingle ‘Christine’ op. De tweede plaat Chris verscheen in september 2018. Volgende zomer staat de zangeres onder meer op Roskilde en Best Kept Secret. Meer informatie vind je op haar website.

Best Kept Secret 2019

Foto: Jokko (BKS 2018)

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Onder meer Bon Iver, Kraftwerk en Christine and the Queens schitteren op het affiche. Tickets zijn inmiddels in de verkoop via de officiële festivalwebsite.

Benieuwd hoe een bezoekje aan Best Kept Secret precies wordt ervaren? Check dan het festivalrapport van afgelopen editie. Natuurlijk kun je ook alvast inkomen en luisteren naar onze Spotify-playlist van de aankomende editie.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.