De eerste act voor Royal Park 2019 is bekend. De organisatie heeft vanochtend de Amerikaanse jazz-zanger Gregory Porter aangekondigd.

Het optreden van de charismatische zanger staat gepland op zaterdag 6 juni. Gregory zal te zien zijn op Royal Park bij Paleis Soestdijk. Tickets voor deze show zijn vanaf maandag 14 januari te koop op de website van het festival. De prijzen beginnen bij € 51,95.

Gregory Porter

Gregory Porter werd in 1971 geboren in Los Angeles. Hij begon zijn carrière in kleine jazzclubs in San Diego. Na vele nominaties voor een Grammy won hij in 2014 eindelijk de prijs voor zijn derde album Liquid Spirit (Blue Note Records). Zijn laatste album, Nat King Cole & Me dateert alweer uit 2017.

Vorig jaar was de Amerikaan nog in Nederland voor een optreden op North Sea Jazz . Dit jaar keert hij dus terug in ons land voor een show op Royal Park Live.

Royal Park 2019

Royal Park Live is een reeks concerten die gehouden wordt op Paleis Soestdijk. Dit jaar vinden de shows plaats van 4 tot en met 7 juli. Op elke dag speelt er één headliner en is er een uitgebreid voorprogramma. Vorig jaar konden we genieten van onder andere Sting en Jack Johnson. Voor de komende editie is Gregory Porter de eerste aankondiging. Meer informatie over het ‘festival’ vind je op de officiële website.