Tom Walker en Lost Frequencies naar EXIT 2019

Het Servische EXIT voegt twee nieuwe namen toe aan het programma. Tom Walker en Lost Frequencies geven begin juli optredens in Novi Sad.

Het zijn niet de eerste namen voor het bekendste festival van Servië. Eerder werd duidelijk dat ook Greta Van Fleet, Sofi Tukker, The Cure en Dimitri Vegas & Like Mike op de mooiste festivallocatie van Europa optreden.

Tom Walker

Tom Walker is een Britse artiest die bekendheid verwierf met zijn hit ‘Leave a Light On’. De zanger heeft tot nog toe geen enkel album uitgebracht. De eerste langspeler, What a Time To Be Alive, komt uit in maart. Toch heeft Walker al veel vlieguren gemaakt en gaf hij optredens op Rock Werchter, Pinkpop en Lollapalooza Paris.

EXIT Festival 2019

Exit Festival 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Het Servische EXIT Festival vindt volgend jaar plaats van 4 tot en met 7 juli in Novi Sad. Met de aankondigingen van Sofi Tukker, The Cure en Dimitri Vegas & Like Mike is de toon gezet voor de line-up. Voor meer over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

EXIT Festival steunt niet alleen op een sterke line-up, maar ook op een fabelachtige locatie. De nachtelijke sferen in en rondom het Fort van Petrovaradin maken de festivalervaring namelijk compleet. Niet voor niets won het festival dit jaar de Festileaks Festival Award voor ‘beste locatie’. Nieuwsgierig geworden naar hoe EXIT wordt ervaren door de bezoekers? Check dan snel het festivalrapport van afgelopen editie.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.