EXIT Festival
Tickets
7-10 juli 2022
Servië
Novi Sad, Servië

Greta Van Fleet en meer naar EXIT 2019

Greta van Fleet

De volgende namen voor EXIT Festival 2019 zijn bekend. Onder meer Greta Van Fleet en Phil Anselmo reizen komende zomer af naar het Servische festival. 

Naast bovengenoemden, zijn er ook nog zes andere namen bij gekomen. Alle nieuwe bevestigingen zie je hieronder:

  • Greta Van Fleet
  • Phil Anselmo
  • Tarja Turunen
  • Arcturus
  • Entombed A.D.
  • The Selecter
  • Peter & the Test Tube Babies
  • Total Chaos

Eerder werd er al bekend gemaakt dat Sofi Tukker, The Cure en Dimitri Vegas & Like Mike op de mooiste festivallocatie van Europa mogen optreden. EXIT won afgelopen maand namelijk nog de Festileaks Festival Award voor ‘beste locatie’.

Voor Greta Van Fleet is dit niet de eerste festivalshow in juli. De band staat ook al op het podium van Open’er 2019. Hierbij zijn de jonge Amerikaanse rockers een goede kanshebber voor Rock Werchter en Down The Rabbit Hole.

Greta Van Fleet

Greta Van Fleet werd in 2012 opgericht in Michigan en bestaat uit de drie broers Josh, Jake en Sam Kiszka en drummer Danny Wagner. Hun eerste single, ‘Highway Tune’, gooide meteen hoge ogen in de Verenigde Staten en ging zelfs naar de top van de Billboard Mainstream Rock hitlijst. Vorig jaar brachten ze meteen twee EP’s met in totaal acht nummers uit, dit jaar komt het eerste volwaardige album. Vorige zomer reisde de band door Europa en bliezen ze Pinkpop achterover. Ze stonden zelfs wel in de top 5 van beste optredens op Pinkpop 2018.

EXIT Festival 2019

Exit Festival 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Het Servische EXIT Festival vindt volgend jaar plaats van 4 tot en met 7 juli in Novi Sad. Met de aankondigingen van Sofi Tukker, The Cure en Dimitri Vegas & Like Mike zijn de eerste tonen al  gezet voor de line-up. Op 23 oktober zijn een gelimiteerd aantal early-bird-tickets in de verkoop gegaan. Voor meer over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

EXIT Festival steunt niet alleen op een sterke line-up, maar ook op een fabelachtige locatie. De nachtelijke sferen in en rondom het Fort van Petrovaradin maken de festivalervaring namelijk compleet. Niet voor niets won het festival dit jaar de Festileaks Festival Award voor ‘beste locatie’. Nieuwsgierig geworden naar hoe EXIT wordt ervaren door de bezoekers? Check dan snel het festivalrapport van afgelopen editie.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2022

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 7-10 juli 2022
Tickets Kopen