Advertisement

We Are Electric 2019 maakt Disclosure bekend

Disclosure
(c) Rob Walbers

Disclosure komt met een DJ set naar We Are Electric 2019. Dit is de eerste headliner bevestiging voor het Brabantse festival.

Begin juli 2019 gaat het elektronische festival weer van start. Met Disclosure is de eerste headliner van het festival bekend. Daarnaast staan ook de volgende namen komende zomer op het festival.

  • Oscar and the Wolf
  • Nina Kraviz
  • Netsky
  • Charlotte de Witte
  • The Blaze
  • Ronnie Flex & Deuxperience
  • Modestep DJ set
  • High Contrast DJ set

Afgelopen editie scoorde We Are Electric veel punten met de line-up en de nieuwe locatie. Op 10 november vindt de wintereditie van het festival plaats. Daar staan onder andere Deadmau5 en Noisia op de planken.

Disclosure

Disclosure bestaat uit de twee Engelse broertjes Howard en Guy Lawrence. Hun vader heeft in een rockband gezeten en hun moeder is een sessiemuzikant. Muziek is er dus met de paplepel ingegoten. Zo raakte Guy op driejarige leeftijd de drumstokken al aan en leerde Howard op zijn achtste al de basgitaar te bespelen. Beiden zijn muziek(technologie) gaan studeren en spelen nu zowel piano als gitaar. Geen wonder dus dat in juni 2013 het debuutalbum Settle uitkwam en zo’n twee jaar later de opvolger Caracal.

We Are Electric 2019

© Bart Heemskerk

We Are Electric 2019 vindt plaats van 5 tot en met 7 juli. Het Brabantse festival strikt ieder jaar de vetste elektronische acts. Dit jaar waren onder andere Martin GarrixPaul KalkbrennerThe Prodigy en Justice te zien. Meer informatie over het festival vind je op de website.