Goed en slecht nieuws vanuit Nijmegen. De organisatie van FortaRock deelt informatie over het mislopen van headliners, en nieuwe bevestigingen van de aanstaande editie in juni.

FortaRock doorbreekt de stilte met een statement en laat daarin weten dat er twee gewenste headliners op het laatste moment zijn afgehaakt. De organisatie geeft echter ook aan dat de headliner van de zaterdag snel bekendgemaakt wordt.

Naast het vervelende nieuws over de headliners is er ook goed nieuws. FortaRock deelt later deze week een aantal nieuwe namen. Daarnaast loopt de early-bird actie door tot de laatste headliner bekendgemaakt is.

Wie de volgende boeking voor FortaRock gaat worden blijft dus nog even afwachten. De volgende bekendmaking is in elk geval in goed gezelschap. Zo werden eerder Amon Amarth, Enslaved en Cult Of Luna aangekondigd voor de 2019 editie.

Lees het volledige statement van de organisatie hier:

FORTAROCK 2019 UPDATEMetal- en rockliefhebbers, we zijn jullie een verklaring schuldig waarom het allemaal zo lang…

Geplaatst door FortaRock op Woensdag 30 januari 2019

FortaRock 2019

Fortarock
-Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

FortaRock 2019 vindt plaats op 1 en 2 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Aankomend jaar mogen Amon Amarth en vele anderen het festivalpubliek vermaken. Tijdens de vorige editie stonden onder meer Nightwish en Parkway Drive op de planken. Early-bird tickets zijn vanaf 1 december in de verkoop gegaan. De verkoop van deze kaarten loopt door tot de laatste headliner bekendgemaakt is.

Meer informatie over de aankomende editie is te vinden op de website van het Nijmeegse festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.