Kaartverkoop Pukkelpop 2019 start op 25 februari

Zet 25 februari maar vast in de agenda’s. De organisatie van Pukkelpop heeft aangekondigd dat de kaartverkoop van het festival dan van start gaat.

Vanaf maandag 25 februari om 13:00 zijn de eerste tickets voor het Belgische festival te koop. Een combiticket heb je vanaf € 205,- en dagtickets zijn verkrijgbaar voor € 100,-. Ook kun je campingtickets en Food & Drinks-vouchers aanschaffen. Alle informatie is te vinden op de website.

Tegelijk met de mededeling over de kaartverkoop werden vandaag ook The National en Prophets of Rage aangekondigd. The National is niet één, maar wel twee dagen te zien. Zowel op vrijdag als zondag sluiten zij af.

Pukkelpop 2019

Pukkelpop 2018
Foto: Pukkelpop

Pukkelpop houdt dit jaar zijn 34ste editie van festival. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands.

In 2018 stonden onder meer Arcade Fire, N.E.R.D. en Kendrick Lamar op Pukkelpop. Dit jaar sieren onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Verder maakt het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. Voor meer info check je de officiële site van het festival.

Benieuwd naar de ervaringen van de bezoekers van vorig jaar? Lees deze dan gauw terug in ons festivalrapport. Beluister ook onze Spotify-playlist van het festival.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen