The Offspring, NOFX en anderen naar Lokerse Feesten 2019

Een viertal nieuwe toevoegingen voor Lokerse Feesten. Op 6 augustus geven onder andere The Offspring en NOFX een optreden aan de Grote Kaai in Lokeren.

Op 6 augustus staat er traditiegetrouw weer een punkdag op de planning tijdens Lokerse Feesten. Check de eerste vier bevestigingen in het overzicht. Later maakt het festival meer namen bekend voor deze festivaldag.

  • The Offspring
  • NOFX
  • Heideroosjes
  • The Damned

Eerder werd Oscar and the Wolf aangekondigd als afsluiter van het festival.

The Offspring

Met The Offspring heeft de organisatie van Lokerse Feesten echte punkrocklegendes binnengehaald. De Amerikaanse band ontstond in 1984 en domineerde de jaren negentig met hits als ‘Self Esteem’, ‘Gotta Get Away’ en ‘Pretty Fly (For A White Guy)’. Gelukkig zijn de punkrockers nog steeds actief. Zo stonden ze vorig jaar nog op onder meer Pinkpop en Rock Zottegem.

Lokerse Feesten 2019

Lokerse Feesten 2016

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 2 tot en met 11 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar gaven onder andere Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian op de planken. Dit jaar zijn publiekstrekkers Oscar and the Wolf en The Offspring te bewonderen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart, meer informatie hierover is te vinden op de website van het festival. Hier zijn de festivalkaarten te koop en het is mogelijk campingkaarten en eet- en drinkbonnen aan te schaffen.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen