Oscar and the Wolf naar Lokerse Feesten en Cactusfestival 2019

Werchter Boutique 2018_Oscar And The Wolf
Foto: Jokko

Zowel Lokerse Feesten als Cactusfestival 2019 trappen af met de eerste naam. Oscar and the Wolf staat voor beide Belgische festivals als headliner op het affiche.

Op vrijdag 5 juli staan de Belgen op Cactusfestival. Op Lokerse Feesten gaat de band het festival afsluiten op 11 augustus. Volgens de organisatie van dit laatste festival geldt het optreden van Oscar and the Wolf als de laatste kans om ze te zien voor een lange tijd.

In de tussentijd doen de mannen Paaspop 2019 aan. Tijdens de zomermaanden staat nog geen optreden gepland op Nederlandse bodem, maar mede dankzij de Belgische shows in juli en augustus is het mogelijk dat hier verandering in komt.

In de onderstaande Twitterposts zie je de aankondigingen van beide festivals:

Oscar and the Wolf

De Belgische electropop-band Oscar And The Wolf is sinds 2010 actief. Na een aantal jaar aan de weg timmeren behaalde de groep in 2014 groter succes met het debuutalbum Entity. Gestaag klommen de mannen omhoog op alle festivalaffiches, waarbij vooral de aanstekelijke moves van frontman Max Colombie opvielen. Met de nieuwe plaat Infinity op zak was Oscar And The Wolf in 2018 ook op een aantal festivals te vinden, waaronder Pinkpop en Pukkelpop. Daarnaast gaf de band dit najaar een concert in het Sportpaleis in Antwerpen en in de Ziggo Dome in Amsterdam. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want stilstaan bij Colombie en co. is verrekte lastig.

Lokerse Feesten 2019

Lokerse Feesten 2016

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 2 tot en met 11 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar gaven onder andere Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian op de planken. De kaartverkoop start zaterdag 15 december om 10.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van het festival. Hier zijn de festivalkaarten te koop en het is mogelijk campingkaarten en eet- en drinkbonnen aan te schaffen.

Cactusfestival 2019

Het Belgische Cactusfestival vindt volgende zomer plaats van 5 tot en met 7 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Afgelopen zomer waren onder andere  Emeli SandéTriggerfinger en Arsenal van de partij. De ticketverkoop gaat zaterdag 15 december om 10 uur van start. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen