De Britse groep Sports Team bevestigde hun komst naar Best Kept Secret 2019. Dat vertelde zanger Alex gisterenavond tijdens een interview op 3FM.

Na de eerdere bekendmaking van Sports Team voor Misty Fields, staat ook het festival in Hilvarenbeek op de planning van de Britten. Tijdens het 3FM-programma ‘Vera On Track’ maakte de zanger Alex bekend dat de groep deze zomer op het festival te zien is. Herbeluister het fragment hier.

De officiële aankondiging vanuit de kant van Best Kept Secret laat vooralsnog op zich wachten. Mogelijk zien we de Britten terug in de volgende ‘worp’ acts.

Best Kept Secret 2019

Foto: Nathan Reinds (Best Kept Secret 2018)

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Onder meer Bon Iver, Kraftwerk en Christine and the Queens schitteren op het affiche. Tickets zijn in de verkoop via de officiële festivalwebsite.

Benieuwd hoe een bezoekje aan Best Kept Secret precies wordt ervaren? Check dan het festivalrapport van afgelopen editie. Natuurlijk kun je ook alvast inkomen en luisteren naar onze Spotify-playlist van de aankomende editie.