Aanmelding Porto Parties Down The Rabbit Hole 2019 geopend

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Festileaks

Het is vanaf vandaag mogelijk jouw unieke feestconcept voor te dragen voor de Porto Parties van Down The Rabbit Hole 2019. Voor je het weet gaat iedereen straks los op jouw eigen feestje.

Lekker Lesbisch Lamineren, Skinny Disco Dipping: niets is te gek! Net als voorgaande jaren kun je op het Beuningse festival jouw eigen feestje organiseren, ditmaal in samenwerking met Desperados. Heb jij het ultieme feestconcept in je creatieve brein zitten, maar is dit nog nooit tot uitvoering gebracht? Dan is dit jouw kans.

Bij de Porto Parties bepaal je niet alleen het thema, maar ook de gehele aankleding, dresscode en playlist! Met de hulp van een professioneel team verandert jouw fantasiefeestje in werkelijkheid. De parties vinden dit jaar plaats in een fonkelnieuwe tunneltent, waarmee de capaciteit van jouw party in drievoud toeneemt. Aanmelden kan tot en met 17 april, waarna half mei de winnende feestconcepten uitgekozen worden.

Down The Rabbit Hole 2019

down the rabbit hole 2018
Foto: Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole vindt dit jaar plaats in het weekend van 5 tot en met 7 juli in vakantiepark De Groene Heuvels te Beuningen. Met de aankondigingen van onder meer Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar is de line-up zo goed als compleet.

De kaartverkoop gaat als een speer: maar liefst 85% van de tickets is er al doorheen. Nog geen kaartje? Dan kun je deze nog aanschaffen voor € 164,-. Voor meer informatie over de aankomende editie check je de website.

Voorbereiden? Beluister dan onze Spotify-playlist, of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account. Ook kun je in ons Festivalrapport de ervaringen van bezoekers lezen.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2019

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2019
Line-up
Robyn
Janelle Monae
Foals
Tickets Niet meer beschikbaar.