Wil je naar Down The Rabbit Hole en heb je nog geen kaartje? Aarzel dan niet langer, want de organisatie is al door 85% van de tickets heen.

Het is de hoogste tijd om de knoop door te hakken voor wat betreft Down The Rabbit Hole. Het festival heeft 85% van de beschikbare kaarten verkocht dus als je er nog bij wilt zijn, is het nu de tijd om jezelf van tickets te voorzien. Met optredens van onder meer Editors, Underworld, Thom Yorke, Janelle Monáe en Balthazar ben je verzekerd van een mooi weekend op de festivalweide van vakantiepark De Groene Heuvels.

Het gaat erg goed met de Nederlandse festivals. Het is namelijk niet voor het eerst dit jaar dat een organisatie een ticketwaarschuwing afkondigt. Eerder waren Lowlands en Zwarte Cross al uitverkocht. Het ziet er dus naar uit dat Down The Rabbit Hole deze voorbeelden snel zal volgen.

Down The Rabbit Hole 2019

down the rabbit hole 2018
Foto: Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole vindt dit jaar plaats in het weekend van 5 tot en met 7 juli in vakantiepark De Groene Heuvels te Beuningen. Met Editors, Thom Yorke, Underworld, Janelle Monaé en Balthazar is de line-up zo goed als compleet.

De kaartverkoop gaat als een speer: maar liefst 85% van de tickets is er al doorheen. Voor een heel weekend betaal je € 164,-, Er zijn geen dagkaarten beschikbaar. Voor meer informatie over de aankomende editie check je de website.

Voorbereiden? Beluister dan onze playlist op Spotify hieronder of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account. Ook kun je in ons Festivalrapport de ervaringen van bezoekers lezen.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.