Maar liefst 48 nieuwe namen voor FM4 Frequency! Het festival in Oostenrijk, wat in hetzelfde weekend als Lowlands en Pukkelpop plaatsvindt, kondigt vandaag de komst van onder meer Good Charlotte en Juice WRLD aan.

Ook Jeremy Loops, PVRIS en Knife Party zijn aangekondigd voor het festival. Benieuwd naar de overige namen? Je vindt ze hieronder:

Tickets gibt's unter bit.ly/FQ19Raika, bit.ly/FQ19tix und beim Ticket Dealer eures Vertrauens 🤝

Geplaatst door FM4 Frequency Festival op Vrijdag 15 maart 2019

Al deze artiesten zijn dus in de buurt tijdens het weekend van Lowlands en Pukkelpop. De kans dat er overlap op de affiches is, is dan ook behoorlijk groot. Headliner Twenty One Pilots staat al op deze drie festivals, en Good Charlotte is al aangekondigd voor Pukkelpop.

Good Charlotte

Credits: Adam Melakias

De Amerikaanse punkrock band ontstond toen de tweeling broers Joel en Benji Madden een band wilden oprichten. De band werd bekend door hun tour met Lit, daarna hebben ze zeven succesvolle albums uitgebracht. De groep is bekend van nummers als ‘The Anthem’, ‘Girls & Boys’ en ‘Lifestyles of the Rich & Famous’. De band is al aangekondigd voor een optreden op Pukkelpop 2019.

FM4 Frequency 2019

FM4 Frequency is een Oostenrijks festival, waarvan de volgende jaargang tussen 15 en 17 augustus plaatsvindt. De locatie bevindt zich in de buurt van Sankt Pölten. In 2018 maakten onder andere Die Antwoord en Imagine Dragons deel uit van de line-up, terwijl de komende editie Swedish House Mafia, Twenty One Pilots en Macklemore te bewonderen zijn. De ticketverkoop verloopt voorspoedig, dus als je zeker wilt zijn van een kaart kun je er maar beter snel bij zijn. Een toegangsbewijs voor het hele weekend bedraagt € 169,-. Je kunt hiervoor en voor meer informatie terecht op de website van het festival.

In 2017 was Festileaks nog aanwezig op het festival. Wil je weten hoe dat was? Neem dan een kijkje in ons festivalrapport.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.