The Vaccines naar Lowlands 2019

The Vaccines

Alweer een nieuwe naam voor Lowlands. Vandaag kondigt de organisatie de komst van The Vaccines naar Biddinghuizen aan.

Het festival maakt deze week elke dag een nieuwe naam bekend. Gisteren was dat James Blake. Vandaag is het de beurt aan The Vaccines.

The Vaccines vergezelt onder meer Tame Impala en The National. Het is nog de vraag wie op de plaats van The Prodigy optreedt. Dat optreden gaat door het plotselinge overlijden van de zanger, Keith Flintniet door.

The Vaccines

De Britse indierockband The Vaccines bestaat sinds 2010. Een jaar later bracht de band het debuutalbum What Did You Expect From The Vaccines? uit met daarop bescheiden hitjes als ‘If You Wanna’ en ‘Wrecking Bar (Ra Ra Ra)’. Het viertal heeft inmiddels vier albums uitgebracht, waarvan Combat Sports het meest recent is. Dat album werd enkele maanden geleden uitgebracht.

De band is dit jaar te zien op de Europese zomerfestivals. Zo staan ze onder meer op Lowlands en het Britse Victorious Festival.

Lowlands 2019

Sfeer terrein - Lowlands 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 47ste editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. De eerste namen zijn al bekend: onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots en The National zullen een optreden geven op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen