Lowlands 2019 is uitverkocht

3604
Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Alle tickets voor Lowlands zijn de deur uit. Dit meldt de organisatie op haar sociale mediakanalen. Het festival vindt eind augustus plaats in Biddinghuizen.

Het hing de afgelopen twee dagen al in de lucht, maar nu is het dan echt zover. Lowlands is officieël uitverkocht. Eerder maakte de organisatie al bekend dat 80% van de kaarten waren verkocht.

In het bericht hieronder vind je de officiële informatie van de organisatie:

In 2019 spelen onder andere Tame Impala, The Prodigy, Twenty One Pilots, The National New Order en Royal Blood op het festival in Biddinghuizen.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Lowlands vindt dit jaar plaats op 16, 17 en 18 augustus. Naast de hoogwaardige muzikale line-up staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Komend jaar geven onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The Prodigy optredens. Voor meer informatie over het festival kun je een kijkje nemen op de officiële festivalwebsite.


De vorige editie werd aangevoerd door niemand minder dan Kendrick Lamar, Gorillaz en N.E.R.D. Benieuwd hoe dat aan toe ging? Lees dit snel terug in ons festivalrapport.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Vreet alles wat met muziek te maken heeft en verzamelt platen. Rock Werchter was in 2013 mijn eerste festival, maar ook Lowlands en Down The Rabbit Hole behoren inmiddels tot mijn favorieten.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.