Paaspop 2019 maakt affiche compleet met onder andere Danny Vera en Pip Blom

Paaspop
Foto: Tonnie Westerbeke (Paaspop 2017)

De affiche van Paaspop is compleet. De Brabantse seizoensopener voegt vandaag 24 nieuwe acts toe aan het programma.

Over 4 weken is het al zover: op 19 april opent Paaspop haar deuren voor het publiek. Met de bevestigingen van 24 nieuwe acts kan de voorpret nu officieel beginnen. Naast Danny Vera en Pip Blom voegt het festival uit Schijndel nog meer nieuwe namen toe aan de affiche. Check alle bevestigingen hier:

 • Danny Vera 
 • Suzan & Freek 
 • Tabitha
 • Agitator 
 • Arp Frique & Family
 • Crazy Little Things 
 • The Damn Truth
 • The HelloWeeners
 • Katinka Polderman 
 • Laurence Jones 
 • Machetté: Hardrock sing-a-long
 • Martijn Fischer zingt hits van Hazes
 • Masterclas CHV Academy
 • Mercy John 
 • Money & The Man
 • Pip Blom 
 • Rockband Prinz Klauz 
 • Pubquiz
 • Rage Against The System
 • Rattle Snake Shake
 • Ronnie Ruysdael 
 • Temple Fang 
 • [email protected] Chapel; Adele & Buble
 • Voltage plays Tom Petty

Check de bekendmaking van Paaspop hier:

https://www.facebook.com/Paaspop/videos/vb.175738429130707/407409313378226/?type=2&theater

Pip Blom

Pip Blom kent haar oorsprong in Amsterdam. Na shows op Best Kept Secret, Into The Great Wide Open en Eurosonic Noorderslag is nu de rest van de wereld aan de beurt. Met nummers als ‘I Think I’m In Love’ en ‘Come Home’ onder de arm speelt Pip Blom komende zomer onder andere op het Spaanse Mad Cool en het Portugese NOS Alive.


Paaspop 2019

Paaspop 2018 terrein

Paaspop viert volgend jaar alweer zijn 44e verjaardag. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen. Het festival biedt theater, muziek en stand-up comedy, maar ook literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je genieten van een heuse food line-up. Tijdens de aankomende editie staan onder meer Passenger, Oscar and the WolfWithin Temptation en White Lies op de planken.

In 2019 komen er vier nieuwe area’s bij op het festival. De ‘Detroit’ is de plek waar je je technohart kunt ophalen met acts als Ellen Alien en Freddy K. In de nieuwe ‘Cosy Comedy Club’ kun je gaan genieten van de beste cabaretshows, terwijl je je in de ‘The Love Boat’ kunt laten onderdompelen in extravagante sferen. ‘Herrie Met Gerrie’ is de vierde nieuwe area. Hier kun je genieten van allerlei soorten dancemuziek. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

Meer van Sam