Paaspop 2019 strikt Jett Rebel, Navarone en meer

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Meer dan zestig nieuwe namen voor Paaspop 2019. Onder andere Jett Rebel, Navarone en DVTCH Norris staan met Pasen op het festival in Schijndel.

Naast de drie bovenstaande namen staan ook Rondé, Baby Blue en Bad Medicine deze zomer op de planken van het festival. Bekijk de volledige lijst met nieuwe namen in de onderstaande lijst of in de Facebookvideo van de organisatie.

 • Jett Rebel
 • Navarone
 • Rondé
 • Band Baby Blue
 • Bad Medicine
 • Broadway Brass
 • DVTCH Norris
 • Jeangu Macrooy
 • Michelle David & The Gospel Sessions
 • Tante Joke Karaoke Band
 • The Wetnecks
 • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
 • Tim Akkerman sings The Boss
 • Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen
 • GENTA
 • Jailhouse Jimmy
 • La Fuente
 • Mash-Up Jack
 • NOMA$
 • Ran-D
 • Trobi
 • Abstract Division
 • Dasha Rush
 • Eversines
 • Legowelt live
 • Leif Müller
 • Map.ache live
 • Mozhgan b2b Tsepo
 • Oceanic
 • Pieter Jansen
 • Surgeon live
 • 10Weeks
 • Bonxo
 • The Boy Next Door
 • Chimp
 • Dansado & De Feestneger
 • Darryl (live)
 • Derek Shots
 • DJ Jean
 • MC Jordan
 • Nixus
 • Sjannies
 • SMERRIG Diskjochies
 • Spacekees (live)
 • Tribute to Marco Borsato, Ali & Bruur Baloe (live)
 • Emiel van der Logt
 • Eric Goossens
 • Esther van der Voort
 • Kristel Zweers
 • Madee Snijder en Dennis Willems
 • Marlon Kicken
 • Raymon Hofkens
 • Sem van den Borne
 • Wouter Monden

AMet de bovengenoemde bevestigingen begint het affiche van Paaspop zo langzamerhand compleet te raken. Eerder kondigde de organisatie onder meer Oscar and the Wolf, De Staat en Within Temptation aan.

Jett Rebel

Jett Rebel is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Na een jaar met diverse tournees in het buitenland is hij terug met een nieuwe single en de bijbehorende, vermakelijke video ‘Amy’. In 2014 bracht hij zijn eerste EP uit en daarna is zijn carrière als een speer gegaan. Zo bracht hij tussen 2016 en 2017 maar liefst drie albums uit, kreeg hij zijn eigen museum in Groningen en gaf hij zijn grootste show tot nu toe in Ahoy. Tijdens die show speelde Jett Rebel een drie en een half uur durende show waarin al zijn albums aan bod kwamen. Ook op festivals is de geboren Hagenees een graag geziene gast. Zo was hij in 2016 de surprise act van Lowlands met een verrassingsoptreden in de India. Dit jaar is hij onder meer te zien op Pinkpop, Eurosonic Noorderslag en Paaspop.

Paaspop 2019

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop viert volgend jaar alweer zijn 44e verjaardag. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen. Het festival biedt theater, muziek en stand-up comedy, maar ook literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je genieten van een heuse food line-up. Tijdens de aankomende editie staan onder meer Passenger, Oscar and the Wolf en White Lies op de planken.

In 2019 komen er ook vier nieuwe area’s bij op het festival. Daardoor kun je ook gaan genieten van bijvoorbeeld techno, cabaret en dancemuziek. De ‘Detroit’ is de plek waar je je technohart kunt ophalen met acts als Ellen Alien en Freddy K. In de nieuwe ‘Cosy Comedy Club’ kun je gaan genieten van de beste cabaretshows, terwijl je je in de ‘The Love Boat’ kunt laten onderdompelen in extravagante sferen. ‘Herrie Met Gerrie’ is de vierde nieuwe area. Hier kun je genieten van allerlei soorten dancemuziek. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen