Pinkpop is jarig en trakteert. Voor het eerst in het 50-jarig bestaan van het festival openen de campings één dag eerder.

Bezoekers van Pinkpop met een weekendkaartje kunnen dit jaar één dag eerder hun tent opzetten. De campings zijn vanaf vrijdag 7 juni 18:00 uur geopend.

Het festival maakt ook bekend dat er op camping B op vrijdagavond campingtainment aanwezig is. Het is nog niet bekend wie er komt optreden in de feesttent.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Pinkpop wordt aankomend jaar gehouden van 8 tot en met 10 juni. Tijdens de vijftigste editie zijn Fleetwood Mac en Mumford & Sons de headliners. Daarnaast reizen acts als Tenacious D en Bring Me The Horizon ook naar Landgraaf komende zomer. De Pinkpop perspresentatie, waar de complete line-up wordt gepresenteerd, vindt op 13 maart plaats. Die volg je live via Festileaks. De voorverkoop start drie dagen later: op 16 maart kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Check daarnaast ook zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Ben je al helemaal in de Pinkpop-sfeer en wil je de teksten van nummers oefenen? In onderstaande afspeellijst vind je alle artiesten die komend jaar op het festival te vinden zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.