This post is also available in: English

RTL Boulevard lijkt het zeker te weten: Armin van Buuren sluit de zondag van Pinkpop 2019 af. De officiële bevestiging laat nog even op zich wachten.

Veel kunnen festivaldirecteur Jan Smeets en Armin van Buuren zelf nog niet zeggen. Op de vraag of Armin van Buuren inderdaad de zondag af sluit vertelt Jan Smeets dat hij daarop ”geen kick mag geven”. Wel geeft Smeets aan dat er veel dancemuziek te vinden is op Pinkpop. Zelf geeft Armin van Buuren aan dat het ”heel erg gaaf zou zijn.” De DJ vertelt ook fan te zijn van het ”iconische” festival.

RTL Boulevard geeft daarnaast ook aan dat de Nederlandse DJ nog ruimte heeft in het tourschema. Pinkpop zou perfect tussen optredens op onder meer Balaton Sound passen.

Het optreden van de Nederlandse Dance-legende past goed bij het nieuws dat tot nu toe over de Pinkpop-zondag bekend is. Zo was al bekend dat de tweede nacht van de jubileum-editie een paar uur langer duurt. Ook werd Armin van Buuren al genoemd door de experts van ons Festileaks Festival Forum.

Pinkpop Perspresentatie

Als Armin van Buuren echt op Pinkpop staat in 2019 volgt de bevestiging hoogstwaarschijnlijk morgen. Op de persconferentie maakt het festival haar hele line-up bekend. Festileaks doet morgen live verslag van alle gebeurtenissen en die nieuwste namen van Pinkpop 2019.

Armin van Buuren

Armin van Buuren: wie kent de goedlachse Leidenaar niet? De Nederlander was maar liefst vijf keer de bestje dj van de wereld en draait al jaren mee in de scene. Ook dit jaar lanceert de dj de ene na de andere hit zoals ‘Sex, Love and Water, ‘Therapy’ en ‘Wild Wild Son’. Optredens van Van Buuren staan garant voor een feestje. Komende zomer is de DJ ook te bewonderen op onder andere Balaton Sound.

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

De jubileumeditie van Pinkpop vindt traditiegetrouw weer in het Pinksterweekend plaats op 8, 9 en 10 juni 2019. Het festival verwelkomt deze zomer onder andere Fleetwood MacKrezipMumford & Sons en Tenacious D. De rest van de line-up wordt woensdag 13 maart bekendgemaakt tijdens de perspresentatie. Volg de gehele happening hier.

De kaartverkoop voor het festival gaat van start op zaterdag 16 maart 2019 om 10u. Voor meer informatie over de tickets kun je terecht op de officiële website.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.