De organisatie van Sziget heeft de namen voor de VOLT Stage vrijgegeven. Onder meer DeWolff, Charlie Winston en blackwave. staan op het Hongaarse festival.

Vandaag gaf het festival de complete line-up voor de Petőfi Radio x VOLT Stage in één klap vrij. Maar liefst 27 acts staan er op de planning, dit jaar voor het eerst niet uitsluitend van Hongaarse komaf. Deze artiesten voegen zich bij de reeds aangekondigde namen van de andere stages, zoals het scala aan elektronische grootheden van het Colosseum en natuurlijk de headliners van de main stage. Onder de laatste groep vallen bijvoorbeeld Ed SheeranFoo Fighters, Florence + The Machine en Post Malone.

De volledige lijst met aankondigingen vind je hieronder:

 • Anima Sound System
 • blackwave.
 • Bohemian Betyars
 • Charlie Winston
 • Cosha
 • DeWolff
 • Fran Palermo
 • Gili Yalo
 • Gold Star
 • Gunwood
 • Ivan & The Parazol
 • Juniore
 • L’entourloop
 • Müller Péter Sziámi And Friends
 • Phum Viphurit
 • Platon Karataev
 • Psycho Mutants
 • REDRED
 • Romano Drom
 • Sena
 • Shake Shake Go
 • Stella Donelly
 • The Angelcy
 • The Inspector Cluzo
 • The Sellout
 • Úzgin Űver
 • Wild Front

Ben je onbekend met (een deel van) de aankondigingen? Wees dan niet getreurd. Het festival deelde namelijk ook een exclusieve Spotify playlist, met daarin enkel de artiesten van de Volt Stage line-up.

Sziget 2019

Sziget Elrow
Foto: elrow (Sziget 2018)

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. Voor de scherpe geest: het festival communiceert een dagje minder, maar duurt nog steeds even lang als voorgaande jaren. Dit om de laatste nacht van het festival niet te verwarren met een complete programmering gedurende de dag. Dit jaar staan onder meer Ed SheeranFoo Fighters, Florence + The Machine en Post Malone op de bühne.

Ter voorbereiding op de editie van dit jaar hebben we voor jou de zeven meest verrassende acts die je moet zien op een rij gezet. In andere artikelen vertellen we je over de 25 onvergetelijke momenten uit de geschiedenis van het festival en wat je kunt verwachten van headliner Twenty One Pilots.

Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toeging in Hongarije? Lees dan ons festivalrapport. Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Helaas zijn de dagtickets voor Ed Sheeran al uitverkocht.

Luister ook naar onze Spotify-playlist van het festival:

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.