95% van tickets Down The Rabbit Hole 2019 verkocht

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Debbie Spaan / Festileaks

Wie naar Down The Rabbit Hole 2019 wil moet er snel bij zijn. Het festival heeft op dit moment 95% van de tickets verkocht.

Het gaat hard met de tickets voor het festival in Beuningen. Als je nog bij de optredens van onder meer Janelle Monáe, Balthazar en Underworld wil zijn, moet je snel beslissen.

Het festival is niet het eerste evenement in Nederland wat uit gaat verkopen. Eerder raakten onder andere Lowlands en Zwarte Cross ook al uitverkocht.


Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Festileaks

Down The Rabbit Hole vindt dit jaar plaats in het weekend van 5 tot en met 7 juli in vakantiepark De Groene Heuvels te Beuningen. Met de aankondigingen van onder meer Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar is de line-up zo goed als compleet.

De kaartverkoop gaat als een speer: het festival is bijna uitverkocht. Nog geen kaartje? Dan kun je deze nog aanschaffen voor € 164,-. Voor meer informatie over de aankomende editie check je de website.

Voorbereiden? Beluister dan onze Spotify-playlist, of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account. Ook kun je in ons Festivalrapport de ervaringen van bezoekers lezen.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2019

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2019
Line-up
Robyn
Janelle Monae
Foals
Tickets Niet meer beschikbaar.