Graspop 2019 publiceert blokkenschema

1209
Graspop 2018
Foto: Samuel van der Lee / Festileaks

Voor Graspopgangers kan het puzzelen beginnen. Het Belgische festival publiceert vandaag het blokkenschema.

Hoewel het nog twee maanden duurt voor het festival van start gaat, kunnen festivalgangers nu al hun route uitstippelen. Met acts als Kiss, Slayer en Slash kan dat nog een lastige taak worden. Bekijk het blokkenschema hier.

Vorige week maakte de organisatie de line-up compleet met onder meer Glenn Hughes en Eisbrecher. Tickets voor het festival zijn nog steeds beschikbaar.

Graspop 2019

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t/m 23 juni in Dessel, België. Met de bevestigingen van onder andere KissWithin TemptationSlipknotSabaton en Slayer is de line-up bekend. Voor een dagticket betaal je € 99,- en voor een weekendticket € 210,-. Alleen dit laatste ticket geeft je het recht om de pre-party op donderdag 20 juni te bezoeken, met onder meer een Pantera-set van Philp H. Anselmo en Sonata Arctica. Voor de kaartverkoop en voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Het Belgische festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock- en metalscene. Zo stonden vorig jaar Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne op het affiche, waarmee het festival kon rekenen op een extreem hoog rapportcijfer in het festivalrapport.

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.