Graspop 2019 bevestigt Kiss

1359
Photo: Steven Thrasher

Graspop bevestigt de komst van Kiss. De aanwezigheid van de Amerikaanse band werd al eerder gelekt, maar is nu officieel bevestigd. Kiss staat op 23 juni op de planken. 

Kiss is een van de headliners van het Belgische Graspop 2019. Het optreden van de Amerikaanse band maakt onderdeel uit van een uitgebreide afscheidstournee. Zanger Gene Simmons spreekt over de “luidste tour ooit, met de meeste hits en de meeste explosies”. Fans kunnen hun borst nat maken!

Met de bevestiging van Kiss begint het affiche aardig gestalte te krijgen. In een eerder stadium kondigde het festival al onder meer Within TemptationSlipknotDef Leppard en Sabaton aan. Welke acts hoop jij nog meer te zien op Graspop?

Kiss

kiss

De Amerikaanse hardrockband Kiss werd in 1973 opgericht in New York City. Met hun onmiskenbare looks en grootse liveshows groeiden ze in mum van tijd uit tot één van de bestverkopende bands aller tijden. Niets is te gek bij de optredens van de rockers: van uitgebreide pyrotechniek tot rokende gitaren; van het spugen van bloed tot het spuwen van vuur. ‘I Was Made For Loving You’ is de grootste hit die de band wereldwijd heeft gehad. In 2014 kregen de heren een plekje in de Rock and Roll Hall of Fame. Eind september kondigde de band een afscheidstournee aan. Na 45 jaar vinden de rockers het wel welletjes geweest.

Graspop 2019

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t/m 23 juni in Dessel, België. Met de bevestigingen van onder andere Kiss, Within TemptationSlipknotDef Leppard en Sabaton zijn de eerste namen een feit. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Het Belgische festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock- en metalscene. Zo stonden vorig jaar Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne op het affiche, waarmee het festival kon rekenen op een extreem hoog rapportcijfer in het festivalrapport.

Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.