Melt 2019 deelt blokkenschema

Photo: Stephan Flad (Melt 2018)

Het Duitse Melt deelt het blokkenschema. Voor de festivalgangers van het unieke evenement kan de voorpret nu echt beginnen.

Skepta vs. Masego en Kaytranada vs. The Black Madonna. In het vandaag verschenen blokkenschema van Melt kan het puzzelen nu echt beginnen. Het tijdschema is hieronder te bekijken.

Eind februari completeerde de organisatie het programma met bevestigingen van Kaytranada, Mahalia en Job Jobse. Ook A$AP Rocky, SkeptaBon Iver en Jorja Smith zijn gestrikt voor optredens op het verlaten industrieterrein.

Niet alleen de muzikale line-up van het festival valt op. Het evenement heeft ook een aantal special areas waar je zeker even een kijkje moet nemen.

Melt Festival 2019

Photo: Stephan Flad (Melt 2018)

Op een oud industrieterrein nabij Berlijn wordt al sinds 1997 het Melt Festival georganiseerd. Het festival staat bekend om zijn electro- en technoscene: perfect om de hele dag én nacht te dansen dus. Ook aankomende zomer kunnen de voetjes weer 72 uur lang non-stop van de vloer. Het festival vindt dan plaats van 19 tot en met 21 juli. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Voor tickets en meer info kun je terecht op de officiële site van het festival.

Het is overigens niet alleen de muziek die eruit springt op Melt; ook het terrein wordt ieder jaar geprezen. Het oude industrieterrein is volgens vele bezoekers een lust voor het oog! Ook vorig jaar bleek het festival de ultieme locatie voor een adembenemend dansparadijs. Benieuwd wat de bezoekers nog meer vonden van het Duitse festival? Check dan ons festivalrapport.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam