Het Duitse Melt deelt het blokkenschema. Voor de festivalgangers van het unieke evenement kan de voorpret nu echt beginnen.

Skepta vs. Masego en Kaytranada vs. The Black Madonna. In het vandaag verschenen blokkenschema van Melt kan het puzzelen nu echt beginnen. Het tijdschema is hieronder te bekijken.

Eind februari completeerde de organisatie het programma met bevestigingen van Kaytranada, Mahalia en Job Jobse. Ook A$AP Rocky, SkeptaBon Iver en Jorja Smith zijn gestrikt voor optredens op het verlaten industrieterrein.

Niet alleen de muzikale line-up van het festival valt op. Het evenement heeft ook een aantal special areas waar je zeker even een kijkje moet nemen.

Hey there, our official #melt2019 Running Order has already landed! 🚨 Time to start planning your weekend in Ferropolis:…

Geplaatst door Melt Festival op Vrijdag 12 april 2019

Melt Festival 2019

Photo: Stephan Flad (Melt 2018)

Op een oud industrieterrein nabij Berlijn wordt al sinds 1997 het Melt Festival georganiseerd. Het festival staat bekend om zijn electro- en technoscene: perfect om de hele dag én nacht te dansen dus. Ook aankomende zomer kunnen de voetjes weer 72 uur lang non-stop van de vloer. Het festival vindt dan plaats van 19 tot en met 21 juli. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Voor tickets en meer info kun je terecht op de officiële site van het festival.

Het is overigens niet alleen de muziek die eruit springt op Melt; ook het terrein wordt ieder jaar geprezen. Het oude industrieterrein is volgens vele bezoekers een lust voor het oog! Ook vorig jaar bleek het festival de ultieme locatie voor een adembenemend dansparadijs. Benieuwd wat de bezoekers nog meer vonden van het Duitse festival? Check dan ons festivalrapport.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.